Boka tid och pris

Boka tid och pris för behandling


 

Första gången som du träffar Rehab Akuten så görs en genomgång av din skada och det läggs upp en plan hur din behandling skall se ut. Självklart kommer din behandling även påbörjas direkt så du kommer inte hamna i någon kö.


BOKA TID


Du bokar tid på Rehab Akuten enligt nedan.


mail: ulf.gustavsson@rehabakuten.se


Telefon: 070-53 54 883


Rehab Akuten, Blekingegatan 11, 371 34 Karlskrona (Lok&Motion)


PRIS


Pris: 500 kr per behandling (ca 45-60 min min)


Vid längre behandlingstider enligt offert.

 


Det som kännetecknar Rehab Akuten är


KUNSKAP       TRYGGHET       RESULTAT


Många kunder har genom åren visat på ett fantastsiskt tillfrisknande och kunnat gå framåt i livet på ett helt nytt sätt.


Du hittar Rehab Akuten på Blekingegatan 11, 37134 Karlskrona (Lok&Motion)

Ett aktivt liv

Rehabakuten finns där för dig som behöver behandling för att kunna ha ett aktivt liv. Vi söker även ständigt nya partners och du tar en kontakt med ulf.gustafsson@rehabakuten.se för mer information.

Karin Edvinsson

Karin tävlar i triathlon och tillhör den yttersta eliten. Inför ett av världens tuffaste enadagarslopp så hade hon nästan gett upp att deltaga. I och med behandling hos Rehab Akuten blev det tävling och hon hamnade på en imponerande andraplats.

Läs här:

http://rehabakuten.se/klienter-berattar-2/karin-edvinsson-triathlon.html

Julius Bergman

Julius Bergman som är med i  Västra Frölundas A-trupp och  har 54 juniorlandslags matcher i bagaget behandlades för ledbandsskada i handen och istället för en rehab tid på 9-10 veckor kapades den till 3 veckor och han kunde genomföra en landslagsturnering som han annars missat.

Per-Olof Olsson

Per-Olof gillar att vara aktiv på sin fritid med bland annat golf, segling och badminton på agendan. Efter att behandlats med cortisonmot sin atros som inte hade någon effekt så var det dags för operation. I sista minuten kom han i kontakt med Rehabakuten och är nu åter igien i full gång med sina olika fritidsaktiviteter

Copyright © All Rights Reserved