Elit till motionär

Från elitidrottaren till motionären…


Rehab Akuten har erfarenheter från en bred kundgrupp. Allt från enskilda elitidrottare till allsvenska fotbollsföreningar. Men även fotbollsföreningar på amatörnivå och oavsett nivå har alla samma önskan att snabbt komma igång med sin träning.Resultaten är riktigt bra och historierna är många där man i princip valt att lägga ner sin karriär, men efter kontinuerlig behandling kunnat återuppta sin karriär igen.


Att hitta rätt rehabträning som innebär att dina skador inte återkommer är avgörande på hur framgångsrik du blir i din träning. Att träna och behandla sig i proaktivt syfte kommer utveckla din träning på ett mycket positivt sätt.


Målet med de patienter som behandlas av Rehab Akuten är att uppnå en slitstark och balanserad kropp som ger ökad livskvalite.


Behandlingens effekter


  • stimulerar blod- och lymfcirkulationen
  • leder till att inflammationer motverkas
  • ökar syreupptagningsförmågan och energiomsättningen
  • har en muskelavslappnande effekt


Detta innebär att behandlingen lämpar sig för

  • ledbands- och muskelskador
  • utbrändhet
  • sår
  • kroniska smärttillstånd
  • inflammationer
  • förebyggande syfte


Varför Rehab Akuten

Oavsett om man vill kunna ligga på stranden, åka skidor eller motionera på sina egna villkor så måste man ha en kropp som klarar av olika belastningar. Rehab Akuten är en möjliggörare för dig


Rehabakuten finns där för dig som behöver behandling för att kunna ha ett aktivt liv. Vi söker även ständigt nya partners och du tar en kontakt med ulf.gustafsson@rehabakuten.se för mer information.

Julius Bergman

Julius Bergman som är med i  Västra Frölundas A-trupp och har 54 juniorlandslags matcher i bagaget behandlades för ledbandsskada i handen.


Läs mer om vad Rehab Akuten gjort för honom här:


http://rehabakuten.se/klienter-berattar-2/julius-bergman-hockeyspelare.html

Angelica Bengtsson


Angelica har behandlats av Rehabakuten för att få ut max av sin träning och vid skador kunnat komma snabbt i träning.


Läs mer här:


http://rehabakuten.se/klienter-berattar-2/angelica-bengtsson-varldsrekordhallare.html

Per-Olof Olsson

Per-Olof gillar att vara aktiv på sin fritid med bland annat golf, segling och badminton på agendan. Efter att behandlats med cortisonmot sin atros som inte hade någon effekt så var det dags för operation. I sista minuten kom han i kontakt med Rehabakuten och är nu åter igien i full gång med sina olika fritidsaktiviteter

Copyright © All Rights Reserved