Tryck här - Anette Abramsson MS klient


Läs Anette Abramsson:s historia där hennes liv kastades om hösten 2009 då hon insjuknade i MS. Sedan 2011 behandlas hon av Rehab Akuten.

 

Jag insjuknade hösten 2009 i MS.

 

I februari 2010 fick jag diagnosen aggressiv MS och jag blev snabbt mycket sämre. Jag kunde varken gå eller köra bil och jag blev väldigt begränsad. Min mamma fick köra mig till lasarettet den första tiden innan jag fick färdtjänst och jag fick ett handikappanpassat hem och en ledsagare som hjälpte till lite grann.

(18 Tim/månaden )

 

De två första medicinerna som jag fick via sprutor hjälpte ej. Den tredje Tysobri har hjälpt och samtidigt fick jag information av en annan MS-sjuk som blivit hjälpt av Ulf Gustafsson med behandlingar på Rehab Akuten och blivit mycket bättre.

 

Jag påbörjade min behandling under 2011 och gick på behandling 1gång i veckan. Redan efter första gången kändes det att krympningarna i benen minskade. Efter en tid blev jag så mycket bättre så att jag kunde gå utan hjälp med kryckor.

 

Varje gång som mina ben har fått ökade stickningar så har Ulf behandlat mig lite extra och då har jag mått bättre. Numera går jag regelbundet var 14:e dag. Ibland lite oftare.

 

Jag får också behandling 1 gång/månaden på lasarettet med dropp. Vilket också har påverkat mig till det bättre. Men utan Rehab Akuten och Ulf

hade jag haft ständiga stickningar, domningar och ostadighet i mina ben.

 

Anette Abramsson kund hos Rehab Akuten

Ett aktivt liv

Rehabakuten finns där för dig som behöver behandling för att kunna ha ett aktivt liv. Vi söker även ständigt nya partners och du tar en kontakt med ulf.gustafsson@rehabakuten.se för mer information. Du hittar Rehab Akuten på Blekingegatan 11, 37134 Karlskrona (Lok&Motion)


Angelica Bengtsson

Angelica har kontinuerligt behandlats av Rehabakuten för att få ut max av sin träning. Det har varit behandlingar i förebyggande syfte till att hantera skador. Angelica är idag med i friidrottslandslaget i stavhopp och innehavare av ungoms- världsrekordet.

Julius Bergman

Julius Bergman som är med i  Västra Frölundas A-trupp och har 54 juniorlandslags matcher i bagaget behandlades för ledbandsskada i handen och istället för en rehab tid på 9-10 veckor kapades den till 3 veckor och han kunde genomföra en landslagsturnering som han annars missat.

Per-Olof Olsson

Per-Olof gillar att vara aktiv på sin fritid med bland annat golf, segling och badminton på agendan. Efter att behandlats med cortisonmot sin atros som inte hade någon effekt så var det dags för operation. I sista minuten kom han i kontakt med Rehabakuten och är nu åter igien i full gång med sina olika fritidsaktiviteter

Copyright © All Rights Reserved