Klienter berättar


Våra klienter är självklart våra bästa ambassadörer. Rehab Akuten behandlar allt från elitutövare, motionärer till de som har en skada som gör att man inte kan vara på jobbet... 

 

 

I menyn ovan kan du läsa några av våra klienters egna ord och deras upplevelser av behandlingen på Rehab Akuten.

 


  • Anette Abramsson som har MS


  • Karin Edvinsson som tävlar i långdistanstriathlon på elitnivå


  • Johan Larsson som drabbades av cancer


  • Julius Bergman juniorlandslagsman i hockey som fick en ledbandsskada


  • Angelica Bengtsson friidrottare på landslagsnivå.
Ett aktivt liv

Rehabakuten finns där för dig som behöver behandling för att kunna ha ett aktivt liv. Vi söker även ständigt nya partners och du tar en kontakt med ulf.gustafsson@rehabakuten.se för mer information. Du hittar Rehab Akuten på Blekingegatan 11, 37134 Karlskrona (Lok&Motion)


Angelica Bengtsson

Angelica har kontinuerligt behandlats av Rehabakuten för att få ut max av sin träning. Det har varit behandlingar i förebyggande syfte till att hantera skador. Angelica är idag med i friidrottslandslaget i stavhopp och innehavare av ungoms- världsrekordet.

Julius Bergman

Julius Bergman som är med i  Västra Frölundas A-trupp och har 54 juniorlandslags matcher i bagaget behandlades för ledbandsskada i handen och istället för en rehab tid på 9-10 veckor kapades den till 3 veckor och han kunde genomföra en landslagsturnering som han annars missat.

Per-Olof Olsson

Per-Olof gillar att vara aktiv på sin fritid med bland annat golf, segling och badminton på agendan. Efter att behandlats med cortisonmot sin atros som inte hade någon effekt så var det dags för operation. I sista minuten kom han i kontakt med Rehabakuten och är nu åter igien i full gång med sina olika fritidsaktiviteter

Copyright © All Rights Reserved