Tryck här - Julius Bergman Hockeyspelare


Julius Bergman hockeyspelare i Västra Frölunda

 Julius spelar hockey i Frölunda, har gjort över 50 junior-landslagskamper och kommer från karlskrona.

 

Första gången jag kom i kontakt med Rehab Akuten var när jag spelade i Karlskrona HK och fick problem med ljumskarna. Vi hade testat det mesta och fick inte bukt med problemet och då fick jag reda på Rehab Akuten skulle kunna vara ett alternativ.
Efter tre behandlingar var jag tillbaks i träning och jag fattade knappt någonting för jag hade gått skadad i över en månad. Nästa gång var när jag fick en handledsskada och fick beskedet på lasarettet att jag hade 8-10 veckors rehabilitering framför mig. Jag tog kontakt med Uffe på Rehab Akuten och var i träning efter 3 veckor.

 

Så fort jag är i Karlskrona så försöker jag numera ta en genomgång av kroppen i förebyggande syfte då det hela tiden gäller att orka träna så hårt som möjligt.

 

Jag kan varmt rekommendera ett besök oavsett om det är för att läka en skada eller ger sig den där genomgången som känns som att man renar kroppen och ger musklerna ny energi.

 

Julius Bergman

Rehabakuten finns där för dig som behöver behandling för att kunna ha ett aktivt liv. Vi söker även ständigt nya partners och du tar en kontakt med ulf.gustafsson@rehabakuten.se för mer information. Du hittar Rehab Akuten på Blekingegatan 11, 37134 Karlskrona (Lok&Motion)


Julius Bergman

Per-Olof Olsson

Per-Olof gillar att vara aktiv på sin fritid med bland annat golf, segling och badminton på agendan. Efter att behandlats med cortisonmot sin atros som inte hade någon effekt så var det dags för operation. I sista minuten kom han i kontakt med Rehabakuten och är nu åter igien i full gång med sina olika fritidsaktiviteter

Copyright © All Rights Reserved