Tryck här - Karin Edvinsson Triathlon


Läs Karin Edvinsson som tävlar i långdistanstriathlon på elitnivå sedan 2009 och har ett personbästa på 10.26.21 satt vid Kalmar Triathlon 2011vilket är den 24:e bästa tiden någon kvinna gjort i ett Triathlon.

 

Karin Edvinsson


Jag har sedan början på 2011 gått på behandling hos Ulf. Jag har tränat och tävlat i långdistanstriathlon på elitnivå sedan 2009. Syftet med behandlingen har främst varit i form av återhämtning efter träning.


Jag märkte redan efter första behandlingen att de gav mig en snabb muskulär återhämtning, minskad

smärta och minskad mental trötthet.

 


Speciell märkbar effekt kände jag efter ett långt tränings/tävlingsuppehåll (pga

lunginflammation) 2013. Jag fick en serie behandlingar innan tävlingen Kustjagaren i Karlskrona och hade mer eller mindre gett upp tävlingen på grund av brist på energi och utebliven träning.

 

Jag fick kontinuerlig behandling under ca 1mån och jag upplevde mer energi och under tävlingen presterade jag långt över vad jag förväntat mig. Jag och min lagkompis slutade på en 2:a plats i damklassen.

 

Jag upplever att jag får en mer muskulär blodgenomströmning och mer "vakenhet mentalt" efter Ulfs behandlingar. Jag upplever också minskad smärta och "trötthet" muskulärt efter att ha behandlats på Rehab Akuten.

 

Jag kan varmt rekommendera Rehab Akuten och Ulfs behandlingar.

 

Karin Edvinsson

Anestesisjuksköterska

5:a SM långdistanstriathlon 2011

1:a Ö till Ö Stockholm 2011

Rehabakuten finns där för dig som behöver behandling för att kunna ha ett aktivt liv. Vi söker även ständigt nya partners och du tar en kontakt med ulf.gustafsson@rehabakuten.se för mer information. Du hittar Rehab Akuten på Blekingegatan 11, 37134 Karlskrona (Lok&Motion)


Karin Edvinsson

Copyright © All Rights Reserved