Om Rehab Akuten

Om Rehab Akuten….


 

Ulf Gustafsson startade Rehab Akuten år 2000 i Karlskrona. Behandlingsmetoden som Rehab Akuten använder bygger på kroppens akupunkturpunkter som behandlas med hjälp av IR frekvenser och elektromagnetiska givare.


 

Rehab Akuten har ett behandlingskoncept som visat fantastiska resultat och är nu på väg att etablera sig i fler städer än Karlskrona.


Man samverkar med Blekinge Tekniska Högskola och Blekinge Landsting när det gäller studier. De olika kunder som behandlas hos Rehab Akuten är allt från elitidrottare, motionärer till de som drabbats av sjukdomar som artros, utbrändhet och MS. Vid regelbunden behandling har dessa personer fått klart förbättrade levnadsvillkor. 


Det som kännetecknar Rehab Akuten är


KUNSKAP    TRYGGHET    RESULTAT


Många kunder har genom åren visat på ett fantastsiskt tillfrisknand och kunnat gå framåt i livet på ett helt nytt sätt.


Du hittar Rehab Akuten på Blekingegatan 11, 37134 Karlskrona (Lok&Motion)

 Boka behandlingstid via ulf.gustafsson@rehabakuten.se eller via 070-53 54 883

Ett aktivt liv

Rehabakuten finns där för dig som behöver behandling för att kunna ha ett aktivt liv. Vi söker även ständigt nya partners och du tar en kontakt med ulf.gustafsson@rehabakuten.se för mer information. Du hittar Rehab Akuten på Blekingegatan 11, 37134 Karlskrona (Lok&Motion)


Karin Edvinsson

Karin tävlar i triathlon och tillhör den yttersta eliten. Inför ett av världens tuffaste enadagarslopp så hade hon nästan gett upp att deltaga. I och med behandling hos Rehab Akuten blev det tävling och hon hamnade på en imponerande andraplats.

Läs här:

http://rehabakuten.se/klienter-berattar-2/karin-edvinsson-triathlon.html

Anette Abramsson

MS - klient


Anette insjuknade i MS 2009 och kom i kontakt med Rehab Akuten 2011.


Redan efter första gången kändes det att krympningarna i benen minskade. Efter en tid blev jag så mycket bättre så att jag kunde gå utan hjälp med kryckor.


Läs hennes berättelse här


http://rehabakuten.se/klienter-berattar-2/anette-abramsson-ms-klient.html


Per-Olof Olsson

Per-Olof gillar att vara aktiv på sin fritid med bland annat golf, segling och badminton på agendan. Efter att behandlats med cortisonmot sin atros som inte hade någon effekt så var det dags för operation. I sista minuten kom han i kontakt med Rehabakuten och är nu åter igien i full gång med sina olika fritidsaktiviteter

Copyright © All Rights Reserved